Spark What

Spark Agency

What???

Spark Agency is een Creatief Activatiebureau, dat uitgaat van de Customer Experience. 

Onze campagnes zijn een mix tussen creativiteit, psychologische principes, plezier en aantrekkingskracht.

We hebben alles in ons netwerk om een volledige campagne te ontwikkelen en uit te voeren:

Hoe dan?

Jij hebt een uitdaging om jouw doelgroep te raken en je moet op creatieve, en merk versterkende wijze resultaat behalen… Deel je uitdaging met ons en wij gaan je helpen!

Wij inventariseren jouw doelgroepen, doelstellingen en merkwaarden. Middels eigen data en klantinzichten, definiëren we klantprofielen. 

Vanuit een creatief concept, dat ook gebruikt kan worden voor PR, communicatie en ATL, zetten wij een contact-/ communicatiestrategie op, waarbij alle momenten dat de klant interactie heeft met jouw organisatie (touchpoints) worden benoemd. We beschrijven de Customer Experience, en laten deze Journey continu terugkomen om feeling te houden met wat de klant daadwerkelijk beleeft.

Een creatief concept uitwerken is leuk en belangrijk voor een succesvol resultaat… in het managen en uitvoeren van de campagnes zit 80% van het succes. Wij zorgen ervoor dat jouw doelstellingen vertaald worden in meetbare tussenstappen, zodat we continu kunnen bijsturen en gezamenlijk naar een optimaal resultaat kunnen werken. Happy customer – happy you!

Ready?

Set.

Spark!